СЕ ЗА СЕ ! Само побарајте , ние сме тука за вас - Форум СЕ ЗА СЕ |
|
| Лига на шампиони | |
| | Автор | Порака |
---|
SKoF Admin
Број на мислења : 57 Points : 90 Reputation : 6 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
| Предмет: Лига на шампиони Пон Апр 18, 2011 9:46 pm | |
| Во полуфиналето на лигата на шампионите ке играат Манчестер Јунајтед против Шалке и Барселона против Реал Мадрид . Кој ке оди во финале ?? што мислите ? Според мене во финале идат Манчестер и Реал Мадрид , Манчестер ми се фаворити против Шалке и мислам дека нема да има дилема околу победникот од тие два тима, меѓутоа помеѓу Реал и Барса ке биде тешко али мислам дека сепак Мурињо ке најде начин да отиде во финалето без разлика кој е од спротивната страна бидејки се има досега докажано во повеке тимови | |
| | | CORBA Admin
Број на мислења : 184 Points : 302 Reputation : 5 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
| Предмет: Re: Лига на шампиони Пон Апр 18, 2011 10:15 pm | |
| Стварно мислиш дека Мурињо ќе најде начин да ги помине Барселона ?
Навивам за Барса, ама и без тоа мислам дека Мурињо повеќе би имал шанса со Интер да ги помине, него со „ѕвездите“ во реал.. | |
| | | Fi4o Admin
Број на мислења : 15 Points : 23 Reputation : 0 Join date : 2011-04-16 Age : 34 Местолокација : Скопје
| Предмет: Re: Лига на шампиони Пон Апр 18, 2011 10:33 pm | |
| Искрено, бидејќи сум за Манчестер викам дека идат у финале,а би сакал да ги видам Реал Мадрид ако успеат на среќа да ја тепаат Барса,не за друго,ке може да падне кладба со татко ми | |
| | | CORBA Admin
Број на мислења : 184 Points : 302 Reputation : 5 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
| Предмет: Re: Лига на шампиони Чет Апр 28, 2011 8:57 am | |
| - skof напиша:
- Во полуфиналето на лигата на шампионите ке играат Манчестер Јунајтед против Шалке и Барселона против Реал Мадрид . Кој ке оди во финале ?? што мислите ?
Според мене во финале идат Манчестер и Реал Мадрид , Манчестер ми се фаворити против Шалке и мислам дека нема да има дилема околу победникот од тие два тима, меѓутоа помеѓу Реал и Барса ке биде тешко али мислам дека сепак Мурињо ке најде начин да отиде во финалето без разлика кој е од спротивната страна бидејки се има досега докажано во повеке тимови Епа се потруди Мурињо да најде начин, дури со „ливчиња за препишување под клупа“ ...Хахаха... Ама како што пиша Фичи на Реал му треба среќа да ја поминат Барса ( а не Мурињо ), која за жал ја немаа... | |
| | | SKoF Admin
Број на мислења : 57 Points : 90 Reputation : 6 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
| Предмет: Re: Лига на шампиони Саб Мај 14, 2011 4:24 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Лига на шампиони | |
| |
| | | | Лига на шампиони | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|