СЕ ЗА СЕ !
Регистрирај се брзо и лесно и стани член на СЕ ЗА СЕ форумот.
СЕ ЗА СЕ !
Регистрирај се брзо и лесно и стани член на СЕ ЗА СЕ форумот.
СЕ ЗА СЕ !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

СЕ ЗА СЕ !

Само побарајте , ние сме тука за вас - Форум СЕ ЗА СЕ

HomeLatest imagesБарајРегистрирајте сеВлез
Similar topics
    Барај

Display results as :

Rechercher Advanced Search
    Временска прогноза
    Latest topics
    » Побарај филм.
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeПет Апр 05, 2013 4:43 am by danielll

» Kung Fu Panda 2
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeПон Окт 17, 2011 12:15 am by SKoF

» Ако ве нервира Winamp!
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeПон Jул 25, 2011 5:08 pm by SKoF

» Побарај превод.
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeПон Јун 13, 2011 6:37 pm by CORBA

» Најкреативните реклами за мај 2011
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeСаб Јун 11, 2011 12:41 am by SKoF

» НБА: Далас поведе со 3:2
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeСаб Јун 11, 2011 12:13 am by SKoF

» 10 трикови за помлад изглед
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeПет Јун 10, 2011 10:13 am by STEFI

» Случувања- 10 Јуни
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeПет Јун 10, 2011 10:05 am by STEFI

» Случувања- 07 Јуни
    За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeВто Јун 07, 2011 4:22 pm by STEFI

За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи

Go down 
    АвторПорака
    STEFI

STEFI

Број на мислења : 345

За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Empty
    ПишувањеПредмет: За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи   За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи Icon_minitimeСре Апр 27, 2011 7:50 am

Најголемиот проблем за секоја невеста веројатно е изборот на венчаница. Но, на Мелани Шахнер венчаницата не ѝ создала ни најмали главоболки, затоа што воопшто не носела таква.

26-годишната невеста и нејзиниот 31-годишен младоженец, Рене Шахнер, на денот на свадбата сакале да направат нешто што никогаш нема да го заборават. Единствената идеја која им звучела добро била да се венчаат голи. Па, така и направиле.Лудите младоженци склучиле брак во австрискиот град Фелдкирх. Пред своите пријатели и роднини, Мелани се појавила облечена само по танга во месо боја, бел превез и бели чевли, а нејзиниот сакан се појавил целосно гол, држејќи шапка со која си ги покривал интимните делови.„Не се срамиме од нашите тела и сакавме да направиме нешто поразлично. Во секој случај, заштедивме на невестински фустан“ – изјавила среќната невеста.Нивните гости сигурно биле пресреќни што им било дозволено да носат облека.
    Вратете се на почетокот Go down

За да ја направат свадбата незаборавна, се венчале голи
    Вратете се на почетокот 
    Страна 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Тамара, Миа и Маја ќе настапуваат голи