"Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката!
3 posters
Автор
Порака
STEFI
Број на мислења : 345 Points : 1012 Reputation : 2 Join date : 2011-04-17 Age : 33
Предмет: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката! Сре Јун 01, 2011 11:12 am
Продолжетокот на филмот"Hangover" успеа да ги пробие американските и британските благајни, притоа успеа да достигне заработка од 200 милиони долари во првата недела откако беше пуштен.
Филмот "Hangover 2" под режисерска палка на Tod Philips, во кој глумат многубројни глумци, како: Bradley Cooper, Ed Helms, Jamie Chung, Justin Bartha, Ken Jeong, Mike Tyson, Paul Giamatti и Zach Galifianakis, доби неверојатно лоши критики. Но, за големо изненадување на сите 'разочарани' филмот успеа да достигне голема гледаност и популарност, а со тоа се повеќе да ја привлекува публиката.
Без разлика на предупредувањата од филмските критичари, овој филм стана најуспешната комедија од самото свое појавување по прикажувањето на комедијата 'Austin Powers in Goldmember' во 2002 година каде од самото прикажување на филмот до третиот ден успеа да направи 73 милиони долари. Така продолжетокот на ергенската вечер во Лас Вегас успеа да стане конкуренција на многу други филмови како што се:'Transformers 3','X-Men: First Class','Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2'.
Сепак, Edward Epstein, авторот на блогот Holywood Economist, вели дека гоелмиот успех на "Hangover 2" е всушност - аномалија. Тој вели: "Постојат многу комедии за возрасни кои се базираат на неверојатно шокантни сцени, филмови кои можат да направат пристојна заработка, но индустријата и понатаму се врти околу акциите како што се Трансформери или Пиратите од Карибите кои всушност се потпираат на додатните производи кои се поврзани со филмот. Е сега, попатни производи со "Hangover 2" можат да бидат евентуално маици. Исто така сум заинтересиран околу една комедија на Вуди Ален "Midnight in Paris" која исто така покрај ниските очекувања успеа да пробие над сите критики и да ја освои публиката."
CORBA Admin
Број на мислења : 184 Points : 302 Reputation : 5 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
Предмет: Re: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката! Сре Јун 01, 2011 4:33 pm
Znaci treba da go gledame, ako e taka dobar
STEFI
Број на мислења : 345 Points : 1012 Reputation : 2 Join date : 2011-04-17 Age : 33
Предмет: Re: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката! Сре Јун 01, 2011 7:18 pm
obavezno
SKoF Admin
Број на мислења : 57 Points : 90 Reputation : 6 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
Предмет: Re: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката! Сре Јун 01, 2011 7:57 pm
Ke se glea ke se glea nego kako , ne se propusta vakov fim , batali kriticari tie samo jadat g****
CORBA Admin
Број на мислења : 184 Points : 302 Reputation : 5 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
Предмет: Re: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката! Сре Јун 01, 2011 8:42 pm
aj ako najde nekoj dobra snimka neka prati link i da go simnuvame ja do sega najdov samo snimani so kamera, i ne mi se svigi ic taka da go gledam...
SKoF Admin
Број на мислења : 57 Points : 90 Reputation : 6 Join date : 2011-04-16 Age : 35 Местолокација : Скопје
Предмет: Re: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката! Чет Јун 02, 2011 5:17 pm
mislam deka uste e rano za dobra snimka ...
Sponsored content
Предмет: Re: "Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката!
"Hangover 2" - и покрај сите критики ја освојува публиката!